pomáháte již třicátým

Oblastní charita Ostrov - Видача продовольчих і санітарних пакетів - в листопаді!

Видача продовольчих та санітарних пакетів! буде в Продовольчому банку «Карітас» (див. карту пункт 2), 11 або 25 листопада 2022 року, з 10 до 12 години. Дійсну візу потрібно завжди мати з собою!

Oblastní charita Ostrov - Výdej potravinové a hygienické pomoci obnoven!

Tímto vás informujeme o obnovení Výdeje potravinové a hygienické pomoci, a to po odmlce způsobené nedostatkem potravin a hygieny k vytvoření balíčků. Výdej bude 16. listopadu 2022 od 10-11 hodin v Potravinové bance charity, za obvyklých podmínek - aktuálního potvrzení o hmotné nouzi Úřadu práce Ostrov. Děkujeme vám za pochopení, za spolupráci. za OCHO TF

Buďme solidární a zapojme se do podzimní Sbírky potravin. Letos připadá na 12. listopad

Již příští sobotu 12. listopadu se mohou lidé zapojit do podzimní Sbírky potravin, jedné z největších celorepublikových charitativních akcí, jejímž dlouholetým partnerem je také Charita Česká republika, a věnovat lidem v nouzi základní trvanlivé potraviny, drogistické zboží či hygienické potřeby a dětskou výživu.

Oblastní charita Ostrov - Видача продовольчих і санітарних пакетів!

Видача продовольчих і санітарних пакетів буде тільки вже в Продовольчому банку «Карітас» (див. карту пункт 2), 12 або 25 жовтня 2022 року, завжди з 10 до 12 години. Дійсну візу потрібно завжди мати з собою!

Oblastní charita Ostrov - Експлуатація благодійного гардеробу!

Одягати (увага, зміна часу роботи), а саме в дні - понеділок, середа, п'ятниця з 15-17 годин. Дійсну візу потрібно завжди пред'являти!

Oblastní charita Ostrov - Šatník funguje jako obvykle!

Od října t.r. opět obnovujeme provozní dobu šatníku, a to ve dnech - pondělí, strředa a pátek od 15-17hodin. Děkujeme Vám za pochopení, za přízeň, za OCHO TF.

Oblastní charita Ostrov - Місце видачі допомоги - у вересні!

Одягати (bхід знизу об'єкта)…Увага зміни - Тільки у вівторок 15 – 17 годин Видача харчових та гігієнічних пакетів буде тільки вже в продовольчому банку Карітас (див карту пункт 2) П'ятниця: 15. або 30. вересня 2022 року, завжди з 10 до 12 години. Дійсну візу потрібно завжди пред'являти!

Oblastní charita Ostrov - úprava provozní doby v šatníku od září!

Od září t.r. dojde k přechodné úpravě provozní doby šatníku - bude otevřen jen ve čtvrtek od 15 - 17 hodin. Příjem ošacení bude však možný i mimo k tomu určenou dobu, a to do kontejneru umístěného nalevo od vstupu do šatníku. Děkujeme Vám za pochopení, za přízeň, za OCHO TF.

Oblastní charita Ostrov - Návštěvy opět obnoveny!

Počínaje dnešním dnem opět obnovujeme návštěvy v našem Domově. Děkujeme Vám za trpělivost a pochopení! Za OCHO TF.

Milostivé léto II odstartuje za dva týdny, připravit se na něj může dlužník již teď

Ve středu 17. srpna uspořádala Charita Česká republika ve své centrále v Praze brífink na téma milostivé léto II a ratifikace evropské směrnice o oddlužení, na kterém před novináři promluvila koordinátorka pro sociální oblast Charity Česká republika Iva Kuchyňková.