pomáháte již sedmadvacátým

Oblastní charita Ostrov - Věnujte vánoční dárek našim seniorům!

Někteří z vás se na nás obracíte s prosbou o inspiraci, čím by jste mohli potěšit naše babičky a dědečky, nebo co bychom potřebovali k naší nelehké práci v péči o druhé. Děkujeme vám za toto povzbuzení!

• Do Domova pokojného stáří bl. Hroznaty v Hroznětíně
  • pro konkrétní klienty - pracovní stůl (ponk), papíry a barvy do tiskárny na fotky(Epson XP600 multipack 26XL je na nich lední medvěd + černá Epson XP-600 a papíry Epson Premium glossy a foto papír 10x15 /  elektrický strojek na stříhání vlasů náramkové hodinky s většími číslicemi v ciferníku předplatné na časopis „Krušnohorský luft“ / předplatné časopisu Claudie předplatné časopisu Překvapení a také nějaké osmisměrky sluchátka k tv / antistresové omalovánky ,nebo mandaly a velké pastelky němý sluha tepláky a trika s dlouhým rukávem vel. XL podrobnou mapu Československa rehabilitační míčky do ruky Labyrint na procvičování jemné motoriky / hebkou deku na přikrytí přes den / hebkou deku na přikrytí přes den
  • pro zlepšení vybavenosti - hebkou deku na přikrytí přes den v počtu 1-6ks/ čistička vzduchu Bionaire BAP001X / žehlička / žehlící prkno / kompostér,
  • Do Domova pokojného stáří v Ostrově
  • pro zlepšení vybavenosti - pokojová čistička vzduchu Aeroguard Mini / elektrická varná nádoba 10l / CD přehrávač / deky na přikrytí přes den, doúhrada zahradního domku, aj.

V případě vašeho zájmu o konkrétní dárek, který by jste rádi zajistili, zablokujte si jej prosím do 13. prosince 2018, a to na emailu caritas-ostrov@seznam.cz , pokud by jste dárek chtěli ještě upřesnit/konzultovat, volejte do Hroznětína na 777 767 051, nebo do Ostrova na 608 918 860. Dárky zablokované se budou objevovat tučným písmem, nejsou tedy od toho momentu k dispozici. Děkujeme Vám za pochopení, za spolupráci.

Děkujeme vám, že pomáháte a děláte radost společně s námi těm, kteří naši pomoc potřebují..