D Ě K U J E M E těm z Vás,

kteří společně s naší Charitou

pomáháte již třicátým

rokem všem potřebným.

Oblastní charita Ostrov - program "DM pomáhá dětem" předčil očekávání!

Oblastní charita Ostrov - program "DM pomáhá dětem" předčil očekávání!
Zákazníci dm drogerie markt během necelého půl roku od spuštění programu na pomoc sociálně slabým rodinám věnovali ze svých zákaznických kont 4 853 550 bodů. Díky nim pokryli téměř milion kusů jednorázových dětských plenek, k jejichž darování potřebným se dm drogerie markt zavázala. Ochota zákazníků poskytnout 30 nebo 200 bodů z programu „dm active beauty svět výhod“ a přispět tím na denní či týdenní spotřebu plen jednoho dítěte výrazně překročila původní očekávání.

 

Rozhodli jsme se podpořit rodiny s dětmi v tíživé životní situaci darováním 1 milionu jednorázových plen a tento závazek také dodržíme,“ potvrdil Ing. Jiří Peroutka, manažer komunikace společnosti dm drogerie markt, s.r.o. Dále vyjádřil spokojenost s průběhem akce s ohledem na první ročník vůbec.

Ze zkušenosti z minulých let s našimi aktivitami společenské odpovědnosti firem jako například „Veselé zoubky“ víme, že našim zákazníkům není lhostejné, co se děje v jejich okolí a rádi věnují body ze zákaznických kont na podporu aktivit, které považují za smysluplné. To se jednoznačně projevilo i v případě „dm pomáhá dětem“ a za tuto velkorysost patří všem zapojeným zákazníkům veliké poděkování“ nechal se slyšet Ing. Peroutka a dodal, že společnost dm drogerie vždy staví člověka do středu svého zájmu a snaží se podporovat oblasti tematicky spojené s její činností.  

Dosavadní spolupráci Charity ČR a dm drogerie markt lze dle manažera označit za profesionální, flexibilní vůči nenadálým událostem a poměrně rychlou.

K začátku března se potřebným rodinám rozdalo přes 200 000 ks plen. Do programu se zapojilo rovných 100 služeb (azylových domů i poraden), které pomáhají s výběrem vhodných příjemců podle předem daných pravidel.