pomáháte již pětadvacátým

Zlepšení vybavenosti našich Domovů pokojného stáří

Rádi bychom společně s vámi pokročili v naší již několikaleté snaze zlepšit zázemí, prostředí pro naše klienty a personál v našich Domovech pokojného stáří, jak v Hroznětíně, tak i v Ostrově. Poskytujeme sociální služby pro seniory s Alzheimerovou demencí a jinými zdravotními postiženími, omezeními.

Je tedy nyní před námi dovybavit Domov v Hroznětíně, ale také získat prostředky na druhou etapu Rozšíření kapacity Domova v Ostrově.

Potřebujeme prostředky na rozličné vybavení, např. postele, noční stolky, šatní skříně, stoly, židle, komody, regály, paravany, ledničky, pračky, lampičky, a mnoho dalšího!

Bez vaší pomoci to nezvládneme, věříme, že nás podpoříte!

Jak nám tedy můžete pomoci?

• Jednorázovou SMS ve tvaru: DMS OCHO 30 nebo 60 nebo 90, na tel. číslo: 87 777. (Cena DMS je 30, 60, 90 Kč, naše Charita obdrží  29, 59, 89 Kč).
  • Roční SMS ve tvaru: DMS TRV OCHO 30 / 60 / 90, na tel. číslo: 87 777. (Cena DMS Roční podpory je 12 x 30, 60, 90 Kč, naše Charita obdrží 12 x 29, 59, 89 Kč. K platbám dochází pravidelně, a to vždy jednou za 30 dní od zaslání první dárcovské SMS na vybraný projekt. Bližší informace o DMS, viz / letáček viz
  • Prostřednictvím bezhotovostní platby:  - Klikni a daruj! zde

- Daruj správně! zde

• Prostřednictvím nákupu v síti e-shopů: - GIVT.cz

P ř e d e m   v á m   d ě k u j e m e !

Nebyly nalezeny žádné dokumenty.