pomáháte již pětadvacátým

Oblastní charita Ostrov - zákaz návštěv v DPS Hroznětín zrušen!

Oznamujeme vám, že v našem Domově pokojného stáří bl. Hroznaty v Hroznětíně jsou počínaje 26. březnem 2018 - NÁVŠTĚVY OBNOVENY. Děkujeme vám za spolupráci. Za OCHO TF

Oblastní charita Ostrov - Změna otevírací doby v šatníku!

Dovolujeme si Vás upozornit na změnu otevírací doby v našem šatníku - z provozních důvodů bude ve středu 7. 3. 2018 - ZAVŘENO! Děkujeme Vám za pochopení, za OCHO TF.

Oblastní charita Ostrov - zákaz návštěv v DPS Ostrov zrušen!

Oznamujeme vám, že v našem Domově pokojného stáří v Ostrově jsou od 26. února 2018 - NÁVŠTĚVY OBNOVENY. Děkujeme vám za spolupráci. Za OCHO TF

Oblastní charita Ostrov - Pozvánka na seminář

Dne 15. března 2018 spolupořádáme, v rámci celoročního plánu vzdělávání, v pořadí první odborný seminář, a to pro pracovníky v přímé péči, sociální a zdravotní pracovníky - Praktická asertivita v sociálních službách - Mgr. Oldřich Růžička.

Oblastní charita Ostrov - Zákaz návštěv - DPS Ostrov!

Oznamujeme vám, že z důvodu zvýšeného počtu respiračních onemocnění platí v našem Domově pokojného stáří v Ostrově, od 19. února 2018 do odvolání - ZÁKAZ NÁVŠTĚV. Děkujeme vám za pochopení. Za OCHO TF.

Oblastní charita Ostrov - Upozornění na nefunkčnost pevných tel. linek

Z důvodu přenosu pevných tel. čísel k jinému operátorovi, si vás dovolujeme informovat, že nebude ode dne 12. února - 18. března 2018 funkční ta v sídle naší organizace! Děkujeme vám za pochopení, využijte, prosím mobilního kontaktu. Za OCHO TF.

Oblastní charita Ostrov - Zákaz návštěv - DPS Hroznětín!

Oznamujeme vám, že z důvodu prevence proti zvýšeného počtu respiračních onemocnění platí v našem Domově pokojného stáří bl. Hroznaty v Hroznětíně, a to počínaje 8. únorem 2018 do odvolání - ZÁKAZ NÁVŠTĚV. Děkujeme vám za pochopení. Za OCHO TF.

Sečteno! Tříkrálová sbírka překonala loňský rekord. Děkujeme dárcům za štědrost!

112 260 037 korun. Tolik se letos vybralo do pokladniček Tříkrálové sbírky. Celkem 22 767 jich místní charity pod úředním dozorem rozpečetily a peníze z nich sečetly. Koledníci v přestrojení za tři krále vybírali peníze prvních čtrnáct dní v lednu. Charita Česká republika teď děkuje všem, kteří s láskou přispívají na pomoc potřebným.

Ohlédnutí za Tříkrálovou sbírkou v Plzeňské diecézi

Výtěžek Tříkrálové sbírky 2018 v Plzeňské diecézi je z dosavadních 17. ročníků rekordní. Vykoledováno bylo 5 034 958 Kč Kč, což je o 626 963 Kč více než loni.

Tříkrálový koncert z Brna vysílala v přímém přenosu Česká televize

Hlavní doprovodnou akcí Tříkrálové sbírky je Tříkrálový koncert v Městském divadle Brno. Koncert je tradičním poděkováním koledníkům, partnerům i všem dárcům a příznivcům. Koncert byl odvysílán v přímém přenosu na programu ČT 1 v neděli 7. ledna 2018 od 18 hodin.